Menu

Kies een locatie (+)

KIJK! Een gezonde wijk

Version 2.4

Maps powered by Leaflet

My location Add indicator

Kijk! Een gezonde wijk

Wat vindt u fijn of vervelend aan uw buurt? Geef het door aan stadsbestuurders, wijkagenten, straatplanners en nog veel meer betrokkenen.

Met de KIJK! webapplicatie kunt u in een handomdraai aangeven wat u wel of niet prettig vind aan uw buurt.

Uitleg categoriƫn

Negatief Vind u iets vervelend aan uw buurt? Bent u getuige geweest van agressie, geweld of vandalisme? Dan is het verstandig om dit eerst aan te geven bij de politie. Vervolgens kunt u het hier in de app aangeven bij het project KIJK! Des te meer meldingen er worden gedaan, des te beter de politie en de gemeente kunnen werken aan het verbteren van de situatie.

Neutraal Wilt u een kapotte lantaarnpaal, vuilnisbak of bank melden? Dan bent u bij KIJK! aan het juiste adres. Ook voor het verzoek van een fietsenrek, vuilnisbak of bank in uw buurt kunt u terecht bij KIJK! Het aangeven van dit soort observaties in KIJK! is vergelijkbaar met het inzamelen van handtekeningen met uw buurtbewoners.

Positief U hoeft uiteraard niet alleen maar negatieve of neutrale observaties te doen binnen uw wijk. Door aan te geven wat u juist fijn vind binnen uw wijk, kan de gemeente deze informatie gebruiken om achtergestelde delen van uw buurt op te vrolijken.

Uitleg punten

Punten kunnen ingezet worden om een observatie extra procenten te geven. Wanneer een observatie op 100% komt wordt een mail verstuurd naar een bijbehorende instantie.

Wijkschouw

De gezondheid van bewoners is afhankelijk van veel verschillende aspecten in een wijk. Maar hoe kom je erachter hoe het met deze aspecten is gesteld? In dit project staat de wijkschouw centraal.

"Wijkschouw is het kritisch bekijken van een wijk om te zien waar de wijk goed scoort en waar nog knelpunten zitten."

Deze app is ontwikkeld om hier zo veel mogelijk mensen bij te kunnen betrekken.

Slotermeer

De pilot van dit project loopt in Slotermeer, Amsterdam.

Deel dit op Facebook

Log in met Facebook

Zodra u bent ingelogd met uw Facebook-profiel kunt u opgegeven locaties delen via facebook. In de toekomst zullen hier nog functionaliteiten bijkomen.

Mijn punten:

Punten kunnen ingezet worden om een observatie extra procenten te geven. Wanneer een observatie op 100% komt wordt een mail verstuurd naar een bijbehorende instantie.

U heeft nu:

punten